• +40 264 598 261
  • Bulevardul Muncii nr. 10, Cluj-Napoca
  • office@profinox.ro

Servicii oferite pentru industria farmaceutica

Prin informatiile pe care le gasiti pe acest site privind instalatiile farmaceutice din otel inoxidabil marca W1.4404 – AISI316L, denumite generic instalatii farmaceutice inox, dorim sa va supunem atentiei un mod alternativ de rezolvare a problemelor legate de proiectele de investitii si achizitii de produse si instalatii farmaceutice inox.

Firma noastra dispune de o echipa de ingineri tineri dar cu experienta, care stau la dispozitia Dvs. si va asista in gasirea solutiilor de instalatii farmaceutice din inox, personalizate pe nevoile exprimate in domeniul propriu specific de activitate. Aceste solutii sunt transpuse in desene 3D, prin care D-voastra puteti vizualiza produsul finit inca in faza de proiect. Pe baza acestor desene, modificate dupa caz pe baza observatiilor D-vostra, procedam la executia produsului finit croit 100% pe necesitatile exprimate.

Rasfoind in continuare continutul site-ului, veti gasi informatii suplimentare si surse de inspiratie in albumul foto ce cuprinde poze sugestive despre lucrarile executate pentru beneficiarii nostrii traditionali. Credem ca aceste referinte va vor convinge asupra faptului ca si D-voastra ati gasit partenerul potrivit pentru rezolvarea problemelor privind instalatiile farmaceutice inox.

Pornim de la deviza… “noi FACEM ce stim, si STIM ce facem”

Inca de la inceput am pus accent pe echiparea firmei cu scule si utilaje performante, specifice domeniului de instalatii farmaceutice inox, care sa contribuie in mod direct la ridicarea eficientei si calitatii executiei. Dispunem de patru masini de debitare orbitala pentru tevi, doua echipamente complete de sudura orbitala computerizata TIG pentru sisteme tubulare in instalatiile farmaceutice inox, cu trei tipuri de capete de sudare: un cap de sudare de tip deschis pentru gama d diametre 25-125mm, un cap de sudare inchis pentru gama de diametre de 6-65mm, un cap de sudare inchis pentru gama de diametre 25-125mm, aparate de sudura TIG manuale cu amorsare de inalta frecventa, cu posibilitati de sudare in impulsuri.

Pentru deservirea acestor utilaje si echipamente, dispunem de personal calificat, sudori cu certificare TUV si AXXAIR. De asemenea, prin partenerii nostri directi, dispunem de capacitati si viteze de reactie foarte mari de debitare laser.

Activitatea nostra de baza se desfasoara intr-o hala de 1100mp, dispunem de doua poduri rulante pentru miscarea pieselor mari pe toata lungimea utila a halei. Desigur, executia instalatiilor farmaceutice inox presupune deplasarea personalului si echipamentelor la sediul sau locatiile beneficiarilor, de aceea am pus la punct un sistem de gestionare, organizare si functionare al lucrului pe santier. Nu in ultimul rand, din punct de vedere al sanatatii si securitatii muncii (SSM), dispunem de personal propriu certificat in vederea instruirii personalului. Astfel, asiguram in mod direct integrarea echipelor noastre in sistemul SSM propriu fiecarui beneficiar al serviciilor noastre de executie a instalatiilor farmaceutice inox.